Argitoidud

Veiseliharullid tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sitsiilia köök Autor: Heret Pauskar
Just liharullide täidis teeb selle roa väga sitsiilialikuks. Kombeks on ära süüa ka ülimaitsekas kaste, mille sisse kastetakse saia ja kraabitakse kaste sel viisil taldrikult kokku.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Täidise valmistamiseks pane hakitud sibul vähese veega pannile ja kuumuta pehmeks. Kui vesi on aurustunud,
lisa oliiviõli ja kuumuta, lisa ka pisikesed rosinad ja seedermänniseemned. Võta pann tulelt ja pane hulka riivsai, parmesan, maitseks soola ja suhkrut.

2. Sega kõik pannil läbi ja kui tundub kuiv, vala juurde vett ja oliiviõli.

3. Võta suuremad viilud kas looma- või sealiha. Pane peale täidis ja kinnita rull 3–4 puutikuga.

4. Pruunista liharullid pannil õlis igast küljest.

5. Tomatikastme tegemiseks pruunista laiapõhjalise poti põhjas õlis sibula- ja küüslaugutükid, lisa riivitud porgand ja kuumuta 1–2 minutit. Lisa potti tomatipasta + 1–2 loorberilehte + 5 dl vett. Kuumuta läbi ja tõsta kastmesse ka liharullid, hauta 30 minutit vaiksel tulel kaane all, kuni liharullid on pehmed.


                                             
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa