Argitoidud

Caponata

Keskmine hinne: 2.38 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Lõika baklažaan ja tomatid paarisentimeetristeks kuubikuteks, viiluta õhukeselt sibul, küüslauk ja seller. Prae baklažaanikuubikuid õlis u 7 minutit. Kummuta majapidamispaberiga kaetud taldrikule, et liigne õli välja nõrguks.
 
2. Kuumuta samal pannil keskmisel kuumusel 5 minutit sibulat, küüslauku, tšillit ja sellerit.

3. Lisa oliivid, kapparid, praetud baklažaanitükid ja veiniäädikas. Sega läbi ja kuumuta paar minutit, kuni äädikas on aurustunud. Lisa tomatid ja ürdid ning lase vaiksel tulel kaane all 10–15 minutit podiseda.

4. Eemalda kaas ja kuumuta tugevamal tulel, et liigne vedelik aurustuks. Maitsesta ja lisa soovi korral sidrunimahl.

5. Lase jahtuda toatemperatuurini ning paku näiteks ciabattakattena. Serveerimisel puista peale värsket peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
eh 11.sept 2015 09:25
need on oliivid - väike kauss, lähedalt pildistatud
Hmm 11.sept 2015 07:19
Imelik, ka mina näen pildil kartuleid...?
Adolf 10.sept 2015 19:04
Juhmardo, kus neid tuhvleid veel näed?
mis 10.sept 2015 18:14
Aga mis kartulid pildil on? Nimekirjas neid ei ole. Sellised ebakõlad pildi ja retsepti vahel ei tekita usaldust.
1