Argitoidud

Kõrvitsa-kartulivorm hakklihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kõrvitsatoidud Autor: Lia Virkus
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Koori kartulid ja kõrvits ning lõika tikkudeks. Koori sibul ja lõika ribadeks.

2. Kuumuta sibulat pannil õlis. Lisa hakkliha ja pruunista. Maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.

3. Sega hakkliha kartuli, nõrutatud maisi ja kõrvitsaga ning maitsesta muskaatpähkliga.

4. Kalla segu vormi ning lisa puljong ja koor. Puista peale riivjuust.

5. Küpseta vormi 200-kraadises ahjus 30 minutit või kuni kartul on pehme. Puista peale hakitud ürte ja tõsta lauale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tiiu 06.okt 2015 10:59
Koore võib asendada kookospiimaga, väga hea saab. Cayenni pipart on retseptis liiga palju, max 1/5 tl, või üldse ära jätta, põletab. Külmutatud mais sobib hästi.
Siiri Kirikal 21.sept 2015 09:59
Retsept sai ära parandatud, lisa mais hakkliha juurde koos kõrvitsaga.
tt 20.sept 2015 17:44
millal mais lisada?
reality show 19.sept 2015 11:33
See konserveeritud mais on täiesti jõledus, mis ei anna sellele roale mitte midagi juurde.
1