Argitoidud

Tummine pasta-oasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maccheroni Autor: Kaie Mei
Vahelduseks sellise supi retsept, millega saab pikemalt vaeva näha ning koduköögi mõnusate toidulõhnadega täita.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Aseta seakoodid või -põsed potti ning vala peale nii palju külma vett, et see kõik kataks. Kuumuta liha veega keemiseni, koori tekkinud vaht.

2. Seejärel lisa loorber, pipraterad, pruunistatud sibul ja porgandid (võimalusel väike leeskputkeoks) ning keeda 2–3 tundi mõõdukas kuumuses, kuni liha kondi küljest lahti lööb. Jäta puljong ootele, eralda küps liha kontidelt.

3. Kuumuta supipoti põhjas oliiviõli ja prae hakitud sellerivars, porgand ja tšilli selles jumekaks.

4. Lisa supipõhjale aedviljadest sõelutud puljong ja rosmariinioksad ning keeda kuni viljade pehmenemiseni. Lisa konservoad ja -tomatid ning pasta. Keeda kuni pasta pehmenemiseni.

5. Lisa kontidelt eraldatud liha ja jäta supp 5–6 minutiks järelkuumusele maitse ühtlustumise ootele, siis serveeri näiteks hea oliiviõliga piserdatult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa