Argitoidud

Rosma kooli Triinu rukkileib

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: üle 60 min
2 pätsi

1. Sega juuretis sooja veega ja siis poole jahukogusega. Jäta 6–12 tunniks käärima.

2. Seejärel lisa tainale ülejäänud jahu ning maitseained; sega korralikult läbi, et ei jääks sisse jahutükke. Tõsta mõni lusikatäis tainast järgmise leivateo juuretiseks.

3. Jaga ülejäänu võiga määritud kahte leivavormi nii, et vormid on täidetud 2/3 ulatuses. Pane sooja kohta 2–3 tunniks kerkima (tainas peab kerkima vormi äärteni).

4. Küpseta 175kraadises ahjus umbes 1 tund.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa