Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Räime-peedisupp

Argitoidud

Räime-peedisupp

Tuuli Mathisen Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g Räimefilee
400 g Porgandid
500 g Kartulid
400 g Keedetud ja riivitud peet
1 tk Väiksem porru
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
Värske petersell ja till serveerimiseks
Hapukoor soovi korral
1. Pese, koori ja haki porgandid. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Tükelda porru.

2. Kuumuta poti põhjas õli ning prae selles sibul, porru, küüslauk ja porgand läbi. Koori samal ajal kartulid ja lõika kuubikuteks.

3. Vala potti sibula-porru-porgandisegule 2,5 liitrit kuuma vett. Pane juurde kartulikuubikud ja keeda, kuni köögivili on peaaegu pehme.

4. Lisa maitseained, soola ja pipraga maitsestatud räimefileed ning riivitud keedupeet. Lase keema tõusta.

5. Seejärel viimistle maitset. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja tilli ning soovi korral hapukoort.

KOMMENTAARID

vello 22.sept 2015 11:01
vene ajal sõjaväes keetis tsurkast kokk meile kala-kapsasuppi keegi muidugi seda jälkust ei söönud...sai korraliku keretäie ja enam sellist saasta kokku ei keetnud...praegu on vist selle tsurka lapselaps reptsepte jagamas...
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool