Argitoidud

Räime-peedisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Pese, koori ja haki porgandid. Koori ja haki sibul ning küüslauk. Tükelda porru.

2. Kuumuta poti põhjas õli ning prae selles sibul, porru, küüslauk ja porgand läbi. Koori samal ajal kartulid ja lõika kuubikuteks.

3. Vala potti sibula-porru-porgandisegule 2,5 liitrit kuuma vett. Pane juurde kartulikuubikud ja keeda, kuni köögivili on peaaegu pehme.

4. Lisa maitseained, soola ja pipraga maitsestatud räimefileed ning riivitud keedupeet. Lase keema tõusta.

5. Seejärel viimistle maitset. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja tilli ning soovi korral hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
vello 22.sept 2015 11:01
vene ajal sõjaväes keetis tsurkast kokk meile kala-kapsasuppi keegi muidugi seda jälkust ei söönud...sai korraliku keretäie ja enam sellist saasta kokku ei keetnud...praegu on vist selle tsurka lapselaps reptsepte jagamas...
1