Argitoidud

Seljanka suitsuvorstiga

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Puljongi valmistamiseks kalla lihatükkidele külma vett nii palju, et liha on kaetud. Lisa porgand ja juurseller (kui kasutad mahevilju, siis lisa need pestult ja koorega), terved sibulad ning maitseained. Keeda väiksel kuumusel puljong valmis. Kurna ja jahuta leem. Liha võta välja ning tükelda. Maitsestamiseks kasutatud pehmeks keenud juurviljad (koori ja) lisa hiljem supile.

2. Supi tegemiseks pane puljongisse tükeldatud kooritud porgandid ja riivitud juurseller, lase keema tõusta. Seejärel lisa tomatipasta, tükeldatud kartulid ja suitsuvorst. Viimaks lisa tükeldatud või jämedalt riivitud kõrvits ja kurk, lase korra veel keema tõusta. Vajadusel maitsesta soolaga. Kaunista maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa