Argitoidud

Kapsa-riisi-hakklihahautis

Keskmine hinne: 2.58 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Koori porgandid ja lõika kuubikuteks. Ribasta kapsas. Haki sibul ja küüslauk.

2. Pruunista poti põhjas õlis hakkliha. Lisa sibul ja küüslauk, prae veidi. Lisa porgand, kapsas ja riis.

3. Kalla peale kuum vesi ning hauta köögiviljad ja riis vaiksel kuumusel kaane all koos pehmeks. Vajadusel lisa vett.

4. Maitsesta soola, pipra, ingveri ja meelepäraste ürtidega. Juurde paku näiteks peedisalatit.


SOOVITUS!

Võid teha ka nii, et pruunistad hakkliha eraldi, tõstad pannilt ja lisad roale alles lõppfaasis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mina 10.dets 2015 11:35
arvajale: Kui kasutad basmati riisi ei haudu midagi üle. See keeb heal juhul 10 min.
Bettan 06.okt 2015 09:14
Mina praadisin hakkliha eraldi aga panin k6ik ained koos hauduma ja midagi ei läinud pudruks.(tasasel tulel) ei oleks arvanud et see toit nii hea v6ik olla!!
Siiri Kirikal 23.sept 2015 11:07
Roa valmistamises said vead ära parandatud. Riisi lisamise hetk oli tõesti vale. Aitäh tähelepanelikele!
sigrid 22.sept 2015 14:29
Hakkliha näeb sellel pildil selline hele ja pooltoores välja ning mina ei sooviks sellist toitu süüa. Toidu välimus on teadupärast väga oluline. Kui hautada kapsas eraldi potis, ning valmimise täiesti lõpus lisada pannil eraldi praetud hakkliha, jääb toit värvilt kuldsem ning isuäratavam. Ning peale puistata kindlasti hakitud tilli-peterselli.
arvaja 21.sept 2015 15:06
Nii seda toitu küll teha ei saa, sest porgand ja kapsas muutuvad ju riisi valmimise ajaga täiesti üleküpsenuks.
1