Argitoidud

Krõbeda kattega ahjukala

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Sulata kala ja pane mõneks ajaks sõelale nõrguma, et sulatusvedelikku eemalduks võimalikult palju.  Pane kalafileed ahjupannile, raputa peale pisut soola.

2. Sega toasoojast võist ja speltajahust purutaoline mass. Lisa maitseks soola ja tüümiani. Kata kalafileed korralikult purukihiga.

3. Küpseta 160kraadises pöördõhuga ahjus umbes 30 minutit, tavaahjus 40 minutit.

4. Serveeri ohtra hakitud tilliga. Sobib pakkuda nii ahjukartulite, aurutatud kartulite kui ka täisterariisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
peeter 18.sept 2015 09:33
Viinaga on vist see kala eriti hea ?
1