Argitoidud

Peedikissell

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Aja vesi potis keema. Samal ajal püreesta peet koos osa õunamahlaga. Pane peedipüree koos ülejäänud õunamahlaga potti vette. Lisa suhkur ja vanillsuhkur, lase keema tõusta.

2. Sega tärklis vähese külma veega ja lisa peedisegule, samal ajal poti sisu pidevalt segades. Aja keema ning tõsta pott kohe tulelt.

3. Lase kissellil jahtuda ja serveeri koos kohupiima või kohupiimavormiga.

NB! Kisselli valmistamiseks võid kasutada peedipüree asemel ka peedimahla. Arvesta, et seistes kipub see kissell pruunikaks muutuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa