Argitoidud

Õuna-kardemonikook

Keskmine hinne: 3.98 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Kuumuta pöördõhuga ahi 160 kraadini või tavarežiimil ahi 180 kraadini.

2. Eralda munakollased valgetest. Sega munakollased suhkru, õli, kardemoni ja jahuga, millesse on lisatud sooda ja sidrunhape. Kui tainas on liiga paks, lisa pisut vett või muud vedelikku.

3. Vahusta munavalged kõvaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka.

4. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud 24 cm läbimõõduga vormi. Aseta peale puhastatud ja üsna jämedalt tükeldatud õunad. Küpseta 30–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa