Argitoidud

Lihapallid ananassikastmes

Keskmine hinne: 2.77 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Lia Virkus
Maitsekas ananassikastmes lihapalliroog saab kiiresti lemmikuks, see sobib oivaliselt nii argiõhtu kui ka nädalavahetuse söömaajaks. Kiirel ajal võid rooga valmistada ka külmutatud frikadellidega. Serveeri koos keedetud spagettide või riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki lihapallide jaoks sibul ja küüslauk hästi peeneks, sega ülejäänud ainetega ühtlaseks tainaks. Vormi käte vahel väikesed pallid, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta pannil õlis kuldpruuniks või ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.

3. Kastme jaoks mõõda potti kõik ained, v.a vesi ja maisitärklis. Kuumuta 3–4 minutit ja lisa veega segatud tärklis, nirista segades kastmele.

4. Sega hulka lihapallid ja kuumuta veel läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
liisa 08.okt 2015 18:42
Maitsev.
Siiri Kirikal 02.okt 2015 09:00
Seda on müügil Stockmannis, Tallinna Kaubamajas, Solarise Toidupoes, Miiduranna Konsumis ja enamikes Selverites üle Eesti.
Siiri Kirikal 01.okt 2015 17:14
Suuremates poodides tasuks küsida Ruf kaubamärgi all müüdavat maisitärklist. http://www.kaup-
mees.ee/ruf-
maisitarklis
Uurin veel lisaks ja annan teada, kui täpsemad müügikohad on ka teada.
Temperament.ee 01.okt 2015 10:42
Äkki keegi teab kus on müügil maisitärklis ? Ammu otsin !
1