Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedi-mustrõika relish küpsetatud veiselihaga

Argitoidud

Peedi-mustrõika relish küpsetatud veiselihaga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Relish on värske ja vürtsikas kaaslane, mis eriti hästi sobib veise-, lamba- või ulukiliha juurde.
20-40 min
Retsept
portsjonile
600 g Veise välisfilee
Õli praadimiseks
Sool
Must pipar
3 tk Suur keedupeet
1 tk Väike muströigas
2 spl Mädarõigas
2 tl Suhkur
2 spl Palsamiäädikas
1. Riivi peet ja mustrõigas peene riiviga, sega hulka mädarõigas, suhkur ja palsamiäädikas. Pane segu külmkappi maitsestuma.

2. Lõika veiseliha 1–1,5 cm viiludeks. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.

3. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Võta ahjust ja lase 8–10 minutit seista, serveeri vürtsika relishiga.

KOMMENTAARID

Aili 26.sept 2015 09:11
Relish ??? Kas pean teadma, mida see tährndab? Vürtsikas kaaslane?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes