Argitoidud

Peedi-mustrõika relish küpsetatud veiselihaga

Keskmine hinne: 2.02 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Relish on värske ja vürtsikas kaaslane, mis eriti hästi sobib veise-, lamba- või ulukiliha juurde.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Riivi peet ja mustrõigas peene riiviga, sega hulka mädarõigas, suhkur ja palsamiäädikas. Pane segu külmkappi maitsestuma.

2. Lõika veiseliha 1–1,5 cm viiludeks. Pruunista pannil õlis mõlemalt poolt ja maitsesta soola ja pipraga.

3. Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Võta ahjust ja lase 8–10 minutit seista, serveeri vürtsika relishiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Aili 26.sept 2015 09:11
Relish ??? Kas pean teadma, mida see tährndab? Vürtsikas kaaslane?
1