Argitoidud

Jõhvikakook karamellkastmega

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Marjadest punetav hapukas kook koos sooja karamellkastmega maitseb imehea.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 40–45 minutit ahjus

Kogus: 9 portsjonit
1. Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Mikserda hulka pehme või, lisa näpuotsatäis soola ja vanillsuhkruga segatud jahu. Sega hulka jõhvikad.

2. Vala küpsetuspaberiga kaetud 20 x 30 cm koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 45–50 minutit.

3. Proovi küpsust tikuga. Sulata kastmeks kastrulis või, lisa suhkur, vanillsuhkur ja vahukoor. Keeda kastet 8–10 minutit aeg-ajalt segades, kuni see pakseneb. Serveeri kooki sooja kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa