Argitoidud

Koorene kanahautis õuntega

Keskmine hinne: 2.76 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Haki küüslauk ja porru.

2. Koori õun ja tükelda.

3. Tükelda kanaliha.

4. Kuumuta pannil õli ja selles küüslauk, rosmariin ning porru.

5. Lisa tükeldatud kana ja õun ning pruunista kiirelt.

6. Vala pannile vein ja kuumuta paar minutit.

7. Lisa  puljong ja koor ning lase kastmel keema tõusta.

8. Keera kuumus maha ning lase kastmel mõõdukal kuumusel valmida, kuni liha on küps ja kaste paksenenud.

HEA TEADA!
Serveeri hautist ahjuköögiviljade või kuskussiga. Eelista hapukat õuna, mis annab kastmele värske nüansi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa