Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomatine kanahautis

Argitoidud

Tomatine kanahautis

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Kanakintsuliha
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Väike sibul
1 tk Varsselleri vars
1 spl Kapparid
2 dl Purustatud tomatid
1 dl Kanapuljong
Basiilik
Must pipar
Suhkur
Õli
1. Tükelda kana ja haki küüslauk, sibul ning seller.

2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanatükid.

3. Lisa küüslauk, sibul ja seller ja kuumuta läbi.

4. Vala potti purustatud tomatid ja puljong. Hauta umbes 15 minutit.

5. Lisa kapparid ja basiilik ning maitsesta musta pipra, näpuotsatäie suhkru ja vajadusel soolaga. Kuumuta paar minutit ja serveeri.

HEA TEADA!
Serveeri hautist täisteramakaronidega. Soola lisamine otsusta maitse põhjal, sest soolasust lisavad nii kapparid kui ka puljong.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool