Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kana pähklikastmes

Argitoidud

Kana pähklikastmes

Angelica Udeküll Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard

20-40 min

Retsept
300 g Kanakintsuliha
1 tk Küüslauguküüs
1 tl Hakitud ingver
0.5 tl Hakitud tšilli
1 spl Kalakaste
2 spl Sojakaste
2 spl Maapähklivõi
100 ml Kookospiim
Õli
1. Haki küüslauk, ingver ja tšilli ning kuumuta pannil õlis.

2. Tükelda kanaliha ja pruunista pannil.

3. Lisa pannile kookospiim ja kuumuta mõõdukal kuumusel mõni minut.

4. Lisa pannile kõik ülejäänud komponendid ja lase rahulikult podiseda, kuni liha on küpsenud ja kaste paksenenud.

HEA TEADA!
Roa hulka võid lisada ka lusikatäie röstitud hakitud maapähkleid, mis annavad toidule mõnusa krõmpsu iseloomu ja veelgi pähklisema maitse. Happe lisamiseks sobib värskelt pressitud laimi mahl. Serveeri hautist riisi või klaasnuudlitega. Kui kaste tundub liiga paks, lisa kuumutamise käigus hautise hulka veidi vett või kanapuljongit. Kastme paksus sõltub ka sellest, kas kasutad kookospiima või -koort. 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp