Argitoidud

Kreemjas supp maapirni ja rukolaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maapirnitoidud Autor: Uku Uibopuu
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit

1. Koori ja haki sibul ja küüslauk ning kuumuta paar minutit poti põhjas õlis. Lisa kooritud ja viilutatud maapirn ning kuumuta läbi.

2. Kalla peale puljong või vesi ja hauta 25‒30 minutit. Lisa rukolalehed ja hauta 2‒3 minutit, kuni need pehmenevad.

3. Tõsta pott pliidilt. Lisa toorjuust ja püreeri saumikseriga või blenderis. Lisa riivitud juust ja sega, kuni see on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

HEA TEADA!

Kevadel võib suppi valmistada aianurgast või metsa alt korjatud roheliste lehtedega – karulaugu, naadi, nõgese või muu kevadise rohelusega. Suvisel ajal lisa rukolavõi spinatilehti.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa