Argitoidud

Pikkpoiss maapirni ja porgandiga

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Maapirnitoidud Autor: Uku Uibopuu
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk ning prae mõni minut pannil võis.

2. Riivi porgandid ja maapirnid peene riiviga. Sega koos praetud sibulaga hakkliha hulka. Lisa ka munad ja maitseained ning sega ühtlaseks.

3. Tõsta segu võiga määritud piklikku keeksivormi ja silu pealt märja käega tasaseks. Määri veel oliiviõliga.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 30‒40 minutit või kuni hakklihapäts on läbi küpsenud. 10‒15 minutit enne küpsemise lõppu puista peale seesamiseemneid. Võta ahjust ja lase 15 minutit fooliumi all jahtuda. Seejärel lõika viiludeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa