Argitoidud

Pitsa veisekeelega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike pitsaraamat Autor: Epp Mihkels
Pitsale sobivad kõiksugu erinevad valmis lihatooted ning seetõttu ka näiteks keedetud või suitsutatud veisekeel (ka sea- või lambakeel). Keeleviilud peavad olema võimalikult õhukeseks lõigatud, et sööjal oleks mugav hammustada, sest keel on teadagi tugev lihas ning seetõttu üsna tihke, eriti veistel.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1 pitsa

1. Rulli või töötle tainas ca 26–30 cm läbimõõduga õhukeseks kettaks.

2. Määri tainale tomatikaste. Puista seejärel pitsale riivitud juust. Lao keeleviilud pitsale ning nende vahele säti poolitatud kirsstomatid ning šampinjoniviilud.

3. Maitsesta köögivili soolaga, soovi korral ka pipraga ning puista üle pitsamaitseainega. Libista pitsa pitsalabidaga eelkuumutatud 250-kraadisesse ahju pitsaplaadile.

4. Küpseta ca 5–6 minutit, kuni tainaääred on kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa