Argitoidud

Rikkalik tomatipitsa

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Väike Pitsaraamat Autor: Epp Mihkels
Erineva suuruse ja värviga tomatitest saab küpsetada väga mahlase ja lihtsa pitsa, mis maitseb aga ülihästi. Eriti mõnus tuleb pitsa magusaks küpsenud kodumaistest tomatitest, mis ahjus veelgi magusamaks muutuvad.
1 pitsa

1. Rulli või töötle tainas ca 26–30 cm läbimõõduga õhukeseks kettaks. Määri tainale tomatikaste. Puista seejärel peale tükkideks rebitud mozzarella.

2. Juustutükkide vahele säti tomativiilud ning poolitatud kirsstomatid. Puista peale pitsamaitseainet.

3. Libista pitsa pitsalabidaga eelkuumutatud 250-kraadisesse ahju pitsaplaadile.

4. Küpseta ca 5–6 minutit, kuni tainaääred on kuldpruunid. Kaunista värske punega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa