Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rikkalik tomatipitsa

Argitoidud

Rikkalik tomatipitsa

Epp Mihkels Väike Pitsaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Katrin Press
Erineva suuruse ja värviga tomatitest saab küpsetada väga mahlase ja lihtsa pitsa, mis maitseb aga ülihästi. Eriti mõnus tuleb pitsa magusaks küpsenud kodumaistest tomatitest, mis ahjus veelgi magusamaks muutuvad.
Retsept
200 g Pitsatainas
3 spl Marinara või muu tomatikaste
100 g Mozzarella
1 peotäis Punased kirsstomatid
2 tk Tavaline tomat
1 peotäis Tumedad Kumato kirsstomatid
Pitsamaitseaine või kirsstomat
1 pitsa

1. Rulli või töötle tainas ca 26–30 cm läbimõõduga õhukeseks kettaks. Määri tainale tomatikaste. Puista seejärel peale tükkideks rebitud mozzarella.

2. Juustutükkide vahele säti tomativiilud ning poolitatud kirsstomatid. Puista peale pitsamaitseainet.

3. Libista pitsa pitsalabidaga eelkuumutatud 250-kraadisesse ahju pitsaplaadile.

4. Küpseta ca 5–6 minutit, kuni tainaääred on kuldpruunid. Kaunista värske punega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke