Argitoidud

Rohelise lehtkapsa pirukas

Keskmine hinne: 2.61 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnus lisand kuuma glögi, tassi tee või klaasikese veini kõrvale. Serveeri pirukat leigena, et oleks kergem lõigata. Kogus 16 lõiku.
Valmistusaeg: 20-40 min


1. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Lõika noaga 1 cm kauguselt äärtest joon – nagu raam pirukale.

2. Kuumuta kapsaribasid mõni minut pannil õlis, laota tainale joonest sissepoole. Pudista juust kapsastele, samuti hakitud pähklid.

3. Küpseta pirukat ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. Võta ahjust ja puista peale ribadeks lõigatud kuivatatud aprikoosid. Lase väheke jahtuda ja lõika 16 tükiks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa