Argitoidud

Portugali rohekapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Rohekapsast saab imehea supi, kus vürtsikas chorizo ja parmesan annavad mõnusat lisamekki.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibul-küüslauk. Kuumuta malmpoti põhjas õlis nii sibulat kui ka küüslauku,  kuni mõlemad saavad väheke värvi. Kalla peale vein ja lase keeda suurel kuumusel mõni minut ilma kaaneta.

2. Lisa rohekapsaribad ja pruunista paar minutit. Kalla juurde ka puljong ja keeda ilma kaaneta 10 minutit.

3. Püreesta supp ning maitsesta soola, pipra, suhkru ja riivitud sidrunikoorega.

4. Lisa nõrutatud ja hoolsalt külma vee all loputatud oakonserv ja kuumuta supp veel kord keemiseni.

5. Lõika vorst jämedateks viiludeks ja pruunista kergelt pannil omas rasvas. Serveeri suppi vorstiviilude ja parmesaniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 07.okt 2015 13:30
Siit saab lugeda rohelisest lehtkapsast pikemalt: http://toidutare.ee/-
toidust/koka-
kool/1B332/#Hetke
hittköögivili maailmas – roheline lehtkapsas
roobert 07.okt 2015 12:40
Misasi on rohekapsas? Või mis oli selle söögiasjanduse "vananenud>" nimi?
1