Argitoidud

Peedipüreesupp kookospiimaga

Keskmine hinne: 3.79 Allikas: Oma Maitse Autor: Margit Roosaar
Valmistusaeg: 20-40 min

2 l

1. Vala poti põhja 2 sl kookosrasva ja kuumuta selles sibularattaid. Lisa hakitud peet, tšillikaun, porgand ja küüslauk. Kuumuta kergelt läbi.

2. Nüüd vala juurde puljong. Edasi lisa jämedalt riivitud või tükeldatud suvikõrvits, vürtsköömned ja jõhvikad ning keeda umbes 20 minutit, siis lisa kookospiim ja keeda veel 10 minutit.

3. Püreesta supp saumikseriga.

4. Maitseta segu soola, musta pipra, suhkru ja sidrunimahlaga, nii et maitse jääks magushapu.

HEA TEADA!
Supp säilib külmikus umbes kaks nädalat. Lihatoidulistele serveerin krõbedaks praetud peekoniga.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
riina 20.dets 2015 16:16
2 liitrit puljongit on veits palju. tuleb vedel.
1