Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Peedipüreesupp kookospiimaga

Argitoidud

Peedipüreesupp kookospiimaga

Margit Roosaar Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Krööt Tarkmeel

20-40 min

Retsept
2 tk Keskmine peet
1 tk Suur sibul
1 tk Tšillikaun või 1 tl tšillihelbed
1 tk Suur porgand
2 l Köögiviljapuljong
0.5 tk Suvikõrvits
50 g Jõhvikad (võivad olla ka külmutatud)
1 tl Vürtsköömned
400 ml Kookospiim
Sool
Suhkur
Sidrunimahl
Must pipar
2 spl Kookosrasv
3 tk Küüslauguküüs

2 l

1. Vala poti põhja 2 sl kookosrasva ja kuumuta selles sibularattaid. Lisa hakitud peet, tšillikaun, porgand ja küüslauk. Kuumuta kergelt läbi.

2. Nüüd vala juurde puljong. Edasi lisa jämedalt riivitud või tükeldatud suvikõrvits, vürtsköömned ja jõhvikad ning keeda umbes 20 minutit, siis lisa kookospiim ja keeda veel 10 minutit.

3. Püreesta supp saumikseriga.

4. Maitseta segu soola, musta pipra, suhkru ja sidrunimahlaga, nii et maitse jääks magushapu.

HEA TEADA!
Supp säilib külmikus umbes kaks nädalat. Lihatoidulistele serveerin krõbedaks praetud peekoniga.

KOMMENTAARID

riina 20.dets 2015 16:16
2 liitrit puljongit on veits palju. tuleb vedel.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes