Argitoidud

Tatrapada tomatiga

Keskmine hinne: 2.97 Allikas: Oma Maitse Autor: Margit Roosaar
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese toortatar läbi ning pane ahjupotti. Lisa tatrale puljong.

2. Haki sibul, paprika, kuivatatud tomatid ja küüslauk, pruunista pannil kergelt läbi ning lisa tatrale. Maitsesta sobivaks ja küpseta 200-kraadises ahjus 50 minutit.

3. Vahepeal võta välja, sega tatar läbi ja vajadusel lisa vett.

4. Juurde serveeri värsket salatit: näiteks 2 riivitud porgandit, 1 apelsin, 0,25 riivitud kaalikat, poole laimi mahl, 1 tl ingverisiirupit, 1 sl oliiviõli.

HEA TEADA!
Kui tahad tatart säilitada, siis pane see kuumalt steriliseeritud purkidesse, aga nii, et purgiääreni jääks vähemalt 1 cm vaba ruumi, sest tatar võib veel paisuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tatrapada 11.okt 2015 19:44
ma tean et Dhammapada on mingi budistide asi, aga Tatrapada, see on midagi uut.
1