Argitoidud

Tomatikaste

Keskmine hinne: 1.29 Allikas: Oma Maitse Autor: Margit Roosaar
Tomatikaste, millest saab teha sada toitu.
2 l

1. Vala poti põhja 2 sl õli ja kuumuta selles sibularattaid. Lisa hakitud paprika, tšillikaunad, porgand ja küüslauk.

2. Vala juurde 1 liiter tomatimahla. Edasi lisa jämedalt riivitud või tükeldatud suvikõrvits, õunad ja basiilik ning kõige viimasena lõigutud tomatid. Tomatitel eemaldan ainult varrekohad; kooretükid, mis hoidisesse jäävad,
mind ei sega. Kui tundub, et vedelikku on vähe, lisa vett.

3. Maitsesta segu soola, musta pipra, suhkru ja sidrunimahlaga, nii et maitse jääks magushapu.

4. Kui kõik köögiviljad on pehmed, mikserda saumikseriga segu läbi, lase korra uuesti keema tõusta ning pane purki.

HEA TEADA!
Tšillisõbrad võivad tšillit muidugi rohkem panna. Seda hoidist kasutan aasta läbi erinevate toitude tegemisel. Eriti hästi sobib tatrapaja, riisipaja ja pastatoitude juurde, aga ka guljaši ja hakklihakastme sisse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa