Argitoidud

Peedi-kapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Margit Roosmaa
Valmistusaeg: 20-40 min
2 l

1. Pane ribastatud kapsas ja hakitud sellerivars köögiviljapuljongiga keema.

2. Koori ja haki peedid ning pane natukeseks ajaks veiniäädikasse seisma.

3. Prae sibularattad ja porgandikuubikud ning küüslauk õlis kergelt läbi ja lisa kapsale. Nüüd lisa ka peet koos veiniäädikaga ja keeda umbes 20 minutit või kuni kapsas ja peet on pehmed.

4. Veidi enne lõplikku valmist lisa tomatipasta. Selline supp säilib purgis aasta aega.

HEA TEADA!
Lihatoidulistele lisan selle supi sisse veiselihahautist
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa