Argitoidud

Õunamagustoit

Keskmine hinne: 3.97 Allikas: Oma Maitse Autor: Margit Roosaar
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Koori ja tükelda õunad ning lao suurele ahjupannile. 15 g võid lõika laastudeks ja pane õunatükkide vahele. Raputa õunte peale kaneel ja suhkur. Kui taimetoitlane ei peaks võid sööma, siis sobib kasutada ka oliiviõli.

2. Kata ahjupann fooliumiga ja pane 200-kraadisesse ahju, küpseta 20 minutit või seni, kuni õunad on pehmed.

3. Nüüd võta foolium ära ja lisa õuntele kaerahelbekate. Selleks sega kaerahelveste hulka 2–3 sl vedelat mett, 15 g võid, hakitud kuivatatud jõhvikad ja seemnesegu. Küpseta seni, kuni kaerahelbed on krõbedaks muutunud – selleks kulub umbes 15 minutit. Serveeri jäätise või vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa