Argitoidud

Pirni-banoffe väikese kiiksuga

Keskmine hinne: 3 Allikas: Pirniraamat Autor: Kristiina Lehola
Klassikaline banoffee valmistatakse küpsisepõhjale, mille peale pannakse keedetud kondenspiim, banaaniviilud ja vahustatud vahukoor. Proovi kindlasti ka meie õhulisemat versiooni pirni ja vahukoore-jogurtivahuga.
Valmistusaeg: 40-60 min

30 minutit + 30 minutit külmas

Kogus: 10 portsjonit
1. Vooderda lahtikäiv 24 cm läbimõõduga vormi põhi küpsetuspaberiga ja määri servad võiga. Purusta küpsised hästi peeneks ja sega sulavõiga. Vajuta küpsisepuru tihedalt vormi põhja ja paari sentimeetri kõrgusele äärtele.

2. Hoia pool tundi külmas.

3. Määri keedetud kondenspiim ettevaatlikult põhjale. Laota peale viilutatud pirnid. Vahusta vahukoor, sega Kreeka jogurtiga ja kata kook.

4. Riivi peale tumedat šokolaadi. Eemalda ettevaatlikult lahtikäiv vorm. Pane alusele ja kook on nautimiseks valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa