Argitoidud

Suitsune kõrvitsajuustusupp

Keskmine hinne: 2.86 Allikas: Oma Maitse Autor: Ilmar Räni
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata potipõhjas või ja kuumuta sibulat ning hakitud ja kooritud sellerit 5–6 minutit. Lisa puhastud õunatükid ja kõrvitsakuubikud ning kuumuta veel 5 minutit.

2. Seejärel lisa puljong ning hauta madalal kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Vala hulka õlu ning hauta veel 5 minutit, seejärel püreesta blenderiga.

3. Lisa kuumale supile pidevalt segades juust, jätka segamist, kuni juust on täielikult sulanud ja supp ühtlase konsistentsiga.

4. Lisa koor ja soovi korral veid kurkumit. Maitsesta suppi soola ja pipraga ning serveeri koos tüümiani ja röstitud kõrvitsaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa