Argitoidud

Lõhe kooreses brändikastmes

Keskmine hinne: 2.22 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Selline ahjuroog ei jäta külmaks kedagi, ei oma peret ega külalisi. Lastepere naudiks seda ilma brändi lisamiseta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Maitsesta lõhefilee soola ja pipraga, tõsta ahjuvormi. Pigista sidrunist mahla peale.

2. Sega brändi vahukoorega ja kalla kalale, puista peale tilli.

3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20–30 minutit või kuni kala küps. Serveeri värskelt keedetud kartulite ja/või värske salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Dzintra 10.okt 2015 18:10
Kas korvitsa pemet sisu kui seemned valja noppida,saab koogiks kasutada?
1