Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõhe kooreses brändikastmes

Argitoidud

Lõhe kooreses brändikastmes

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selline ahjuroog ei jäta külmaks kedagi, ei oma peret ega külalisi. Lastepere naudiks seda ilma brändi lisamiseta.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Nahaga fileetükk
0.5 tk Sidrun
4 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
Hakitud värske till
3 sl Brändi
1. Maitsesta lõhefilee soola ja pipraga, tõsta ahjuvormi. Pigista sidrunist mahla peale.

2. Sega brändi vahukoorega ja kalla kalale, puista peale tilli.

3. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20–30 minutit või kuni kala küps. Serveeri värskelt keedetud kartulite ja/või värske salatiga.

KOMMENTAARID

Dzintra 10.okt 2015 18:10
Kas korvitsa pemet sisu kui seemned valja noppida,saab koogiks kasutada?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes