Argitoidud

Seemnepaneeringuga kalafileed mädarõikase Tatari kastmega

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Seemnepaneeringuga kalafileed on kui isetehtud tervislikud kalapulgad. Kala paneerimiseks pane valmis kolm taldrikut: munaga, jahuga ja seemnetega. Nii läheb valmistamine lihtsalt ja mugavalt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kalafilee tükkideks, maitsesta soola ja valge pipraga.

2. Sega ühes supitaldrikus jahu vähese soolaga. Klopi teises supitaldrikus muna teelusikatäie veega lahti.

3. Kasta kalafileed mõlemat pidi esmalt munasse ja seejärel jahusse. Viimaks paneeri seesamiseemnetes, tõsta kuumale pannile ja prae võis või õlis igalt poolt kuldpruuniks.

4. Samal ajal haki kastme jaoks keedumunad ja marineeritud kurk. Sega ülejäänud kastmeainetega ja serveeri koos kalapulkadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa