Argitoidud

Kohakebabid kodujuustukastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Imehead värskest valgest kalast kebabid, mida täiendab mõnusalt mädarõikane kodujuustukaste.
Valmistusaeg: 20-40 min
10-12 tk

1. Tükelda kalafileed köögikombainis, maitsesta soolaga ja purusta hakkmassiks. Lisa ülejäänud ained, v.a till ja murulauk.

2. Sega ühtlaseks, lisa lusikaga segades ka hakitud ürdid ja vormi märgade kätega 10–12 piklikku kebabit. Torka puittikkude otsa.

3. Küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadi juures 10–15 minutit või prae pannil ilma puitvarrasteta ja torka need pärast serveerides otsa. Sega kokku kastmeained ja serveeri koos kalaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa