Argitoidud

Kikerherne ja chorizo panniroog munadega

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: Kiired hommikusöögid Autor: Tuuli Mathisen
Kikerherned koos küüslaugu, tomati ja vürtsika chorizo’ga on mõnusalt ergastav hommikune ärataja. Toitev ja maitsev üheaegselt. Kikerherneid võib ise keeta, kuid siis oleks vaja need juba eelmisel päeval valmis teha. Lihtsam on kasutada konserveeritud kikerherneid, mis tuleks eelneval lihtsalt nõrutada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Kuumuta pann keskmisel kuumusel. Kuumuta chorizo’t pannil mõned minutid. Lisa küüslauk ja sidrunikoor ning kuumuta mõne minuti jooksul läbi.

2. Tee tomatitele sisselõige ja pressi veidi tomatimahla välja. Seda võib teha sõelal. Kalla tomatid ja kurnatud kikerherned pannile ning prae paari minuti jooksul läbi.

3. Löö pannile muna ja lase küpseda paraja küpsusastmeni. Lisa basiilikulehed ja sidrunimahl. Viimistle maitse soola ja pipraga.

4. Jaga portsud taldrikutele ja tõsta igale portsjonile üks muna. Puista peale riivitud parmesani ja soovi korral ka riivitud sidrunikoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Peenutseja 26.okt 2015 13:49
Oleks kindlasti pidanud lisama, et võib kasutada igasugust suitsu-, vinnutatud vm sealiha sisaldavat vorsti. Mida see võõrkeelne sõna ju tähendabki. Või oli retsept mõeldud üksikutele friikidele?
1