Argitoidud

Salat aedubade, tomatite ja halloumi juustuga

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Väike salatiraamat Autor: Tuuli Mathisen
Võrratu salat, milles kohtuvad mahlased aedoad ja kirsstomatid ning täidlase maitsega ja krõbedaks praetud halloumi juust. Halloumi’t tasub serveerida soojalt, nii on see kõige mahlasem ja maitsvam.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Kuumuta oliiviõli pannil keskmisel kuumusel ja kuumuta selles kiirelt hakitud küüslauk. Lisa paar tüümianioksa ja poolitatud tomatid ning hauta mõned minutid, et tomatitest hakkaks veidi mahla eralduma. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.

2. Keeda ube soolaga maitsestatud vees umbes 5 minutit. Kurna ja jahuta.

3. Grilli viiludeks lõigatud halloumi’t mõlemalt poolt või küpseta pannil õli sees mõlemalt poolt kuldseks.
Sega oad pannil olevate tomatitega. Vajadusel nirista peale veel täiendavalt oliiviõli.

4. Tõsta oad ja tomatid taldrikule. Aseta peale grillitud halloumi ja oliivid ning maitsesta vajadusel veel sidrunimahla, soola ja pipraga. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
upakil 29.okt 2015 19:41
ei tabanud värki, miks peab küüslauku hakkima kiirelt?
1