Argitoidud

Aasiapärane riisinuudlisupp kana ja köögiviljaga

Keskmine hinne: 3.88 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Vala nuudlid keeva veega üle ning lase mõni minut seista. Kurna ja loputa külma veega.

2. Tõmba köögiviljakoorijaga porgandist ja suvikõrvitsast pikad laastud ning lõika need pikkupidi peenteks ribadeks.

3. Viiluta kanafilee. Kuumuta potis pisut õli ning lisa küüslauk ja karripasta. Sega mõne minuti jooksul, siis vala peale puljong, lisa kalakaste, pähklid ja suhkur ning sega läbi. Nüüd viska sekka kana ja köögiviljad ning lase veel kuni 5 minutit podiseda. Võta tulelt, lisa mungoaidud ja maitsesta laimimahlaga.

4. Aseta taldrikusse nuudliports ja tõsta juurde köögiviljade ja kanaga supp. Puista peale hakitud koriandrit ja rohelist sibulat.

HEA TEADA!
Riisinuudlid jäävad kõige paremad, kui need vahetult enne sööma asumist valmis leotad. Kasuta kas omakeedetud või mahedast puljongikuubikust valmistatud puljongit. Viimase leiad ökokauplustest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa