Argitoidud

Röstitud müslibatoonid ploomide ja jõhvikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Blenderda ploomid ja datlid kleepuvaks massiks. Kui puuviljad on kuivad, leota neid kõigepealt pool tunnikest.

2. Kuumuta väikeses potis kookosõli ja lisa mesi. Sega paar minutit, kuni moodustub ühtlane mass. Vala kaussi kuivained ja jõhvikad, lisa ploomi-datlimass ja meesegu ning sega korralikult läbi.

3. Pressi segu küpsetuspaberiga vooderdatud u 20 x 20 cm mõõtu vormi ja küpseta 180 kraadi juures 15–20 minutit. Lase enne lahtilõikamist korralikult jahtuda.

HEA TEADA!
Ole loominguline: pane müslibatoonidesse meelepäraseid pähkleid-puuvilju ning lisa ka päevalilleseemneid vms. Rasvainena saad kasutada tavalist võid ja magusasõbrad võivad katsetada maapähklivõiga. Müslibatoone ei ole tingimata tarvis röstida. Võid valmistada samal meetodil segu ja selle lihtsalt köögikilega katta ning külmkappi tahenema tõsta. Valmis peaks see olema paari tunniga, kuid parem, kui seisab öö läbi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa