Argitoidud

Kamarull ehk tatrajahust rullbiskviit kamavahuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Eili Taavits
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Vahusta toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks. Lisa ettevaatlikult segades jahu-kakao-tärklise segu.

2. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ja vala tainas plaadile. Küpseta 200kraadises ahjus u 10 minutit, kuni tainas on ühtlaselt küpsenud ja ilus pruun. Kummuta biskviit uuele küpsetuspaberile ning eemalda vana paber. Keera biskviit koos paberiga rulli ja jäta jahtuma.

3. Täidiseks vahusta riisivahukoor suhkruga. Lisa kamajahu ning sega korralikult läbi. Lisa peotäis marju, sega veel kord, aga väga kergelt.

4. Rulli jahtunud biskviit lahti, laota kamavaht biskviidile ning rulli see võimalikult tihedalt taas kokku. Paki küpsetuspaberisse ja aseta 1–1,5 tunniks sügavkülma.

5. Kui unustad rulli järgmise päevani sügavkülma, saad mekkida päris jäätisetorti. Kui see viibib külmas aga parasjagu, siis tulemus lausa sulab suus!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 21.sept 2016 10:12
Aitäh kirja eest! Tegime toote nimetuses paranduse.
Kadi 20.sept 2016 18:20
Hea retsept kuid natuke eksitav. Pärt-Jaagu toodete valikus on nisuvabad kamajahud kuid nisuvaba ei tähenda gluteeni vaba. Gluteeni sisaldavad ka rukis, kaer ja oder.
1