Argitoidud

Kananagitsad kamaga

Keskmine hinne: 4.23 Allikas: Kamatoidud Autor: Lia Virkus
Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Pane ahi 225° juurde sooja.

2. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kamajahu taldrikul vähese soolaga. Klopi teises taldrikus lahti munad. Kolmandale taldrikule pane riivitud parmesan.

3. Veereta kanatükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis
riivjuustu sisse.

4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ühelt poolt 7–8 minutit. Pööra siis ümber ja küpseta
veel sama kaua, kuni nagitsad on pealt kuldpruunid ja krõbedad.

5. Sega kokku kaste ja serveeri koos nagitsatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 06.juuni 2016 10:24
Aitäh, Tiia! Munade kogus ka nüüd lisatud.
Tiia 04.juuni 2016 17:38
Koostisainetes pole kirjas muna kogust.
1