Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kananagitsad kamaga

Argitoidud

Kananagitsad kamaga

Lia Virkus Kamatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsvad suupisted lastele või kogu perele. Kamaga valmistatult saad kõigile tervislikud ampsud. On imehead mädarõikase dipikastmega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Kana (nahata) kintsuliha või -fille
1 dl Rukkikamajahu
Sool
80 g Riivitud parmesan
2 tk Muna
MÄDARÕIKAKASTE
1 dl Mädarõikamajonees
1 dl Hapukoor
1. Pane ahi 225° juurde sooja.

2. Tükelda kanaliha suupärasteks tükkideks. Sega kamajahu taldrikul vähese soolaga. Klopi teises taldrikus lahti munad. Kolmandale taldrikule pane riivitud parmesan.

3. Veereta kanatükke kõigepealt jahus, siis kasta munasse ja siis
riivjuustu sisse.

4. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ühelt poolt 7–8 minutit. Pööra siis ümber ja küpseta
veel sama kaua, kuni nagitsad on pealt kuldpruunid ja krõbedad.

5. Sega kokku kaste ja serveeri koos nagitsatega.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 06.juuni 2016 10:24
Aitäh, Tiia! Munade kogus ka nüüd lisatud.
Tiia 04.juuni 2016 17:38
Koostisainetes pole kirjas muna kogust.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes