Argitoidud

Tomatine läätsehautis

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Nutika perenaise kokaraamat 2 Autor: Epp Mihkels
Toitev, pisut vürtsikas roog külmade sügis- ja talveilmade aegu nautimiseks. Valmib lihtsalt, aga soojendab nii kõhtu kui ka meeli tükk aega pärast söömistki 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanaliha kuubikuteks. Haki tšillipipar, sibul ja küüslauk peeneks. Kuumuta sügavamat sorti pannil või potis õli ning pruunista liha. Kui liha tükid hakkavad juba jumet võtma, lisa hakitud maitse köögiviljad. Sega ja kuumuta läbi.

2. Seejärel lisa läätsed ja purustatud tomatid. Loputa konservi purk kuuma veega samuti potti tühjaks, s.t lisa veel purgitäis keeva vett. Lase roal keema tõusta ja hauta tasasel tulel kaane all u 15 minutit. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga ning haki peale meele pärast maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa