Argitoidud

Veise-lambalihakotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Veise- ja lambaliha hõrgu kombinatsiooni lisandiks sobivad igal moel köögiviljad.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 15–20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Aja liha kaks korda läbi hakklihamasina. Sepikuviiludelt eemalda koorik ja pane sisu vette likku – vett lisa nii palju, et viilud oleks kaetud. Pehmenenud sepikuviilud sega hakkliha hulka koos hakitud sibulaga.

2. Klopi juurde muna. Lisa hakitud päikesekuivatatud tomatid ja purustatud küüslauk.

3. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga, samuti sega hulka hakitud mündilehed. Klopi mass hästi läbi ning vormi väikesed kotletid.

4. Pruunista pannil mõlemalt poolt, tõsta ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lea 19.okt 2015 18:47
Kotlettidele lisage muna asemel riivitud toores kartul ja kloppige hästi tainast. Väga maitsvad saavad. Seda õpetas kokk, kes oli kunagi ka Rootsi kuningale süüa teinud.
1