Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kapsa-kodujuustukotletid

Argitoidud

Kapsa-kodujuustukotletid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge kotlet on kõige maitsvam kohe peale valmimist. Kaerakliid kotletis on tervislikumad kui jahu.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Kapsas
3 tk Muna
5 spl Kodujuust
5 spl Kaerakliid või nisujahu
Riivitud muskaatpähkel
Hakitud till
Sool
Must pipar
Praadimiseks või või õli
KASTE
2 dl Hapukoor
2 spl Majonees
Hakitud till
Sool
1. Lõika kapsas sektoriteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks, u 15 minutit. Nõruta, haki peeneks ja pigista kuivemaks.

2. Lisa munad, kodujuust, kaerakliid ja hakitud till. Maitsesta soolapipra ja muskaatpähkliga.

3. Vormi massist kotletid ja prae võis või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri hapukoorekastmega.

KOMMENTAARID

siniliblikas 03.nov 2015 20:50
Superhea!
oishi 22.okt 2015 15:02
Aga miks peab kapsa enne ära keetma? Need kotletid on ju nagu jaapani okonomiyaki, kus kapsast enne ei keedeta. Seega: okonomiyaki eesti moodi. Ise tegin ka need kotletid toore kapsaga. Kapsa lõikasin hästi peenikeseks.Lisasin veel sibulat ja peekonit. Väga hea sai.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes