Argitoidud

Kapsa-kodujuustukotletid

Keskmine hinne: 4.1 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge kotlet on kõige maitsvam kohe peale valmimist. Kaerakliid kotletis on tervislikumad kui jahu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kapsas sektoriteks ja keeda soolaga maitsestatud vees pehmeks, u 15 minutit. Nõruta, haki peeneks ja pigista kuivemaks.

2. Lisa munad, kodujuust, kaerakliid ja hakitud till. Maitsesta soolapipra ja muskaatpähkliga.

3. Vormi massist kotletid ja prae võis või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri hapukoorekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siniliblikas 03.nov 2015 20:50
Superhea!
oishi 22.okt 2015 15:02
Aga miks peab kapsa enne ära keetma? Need kotletid on ju nagu jaapani okonomiyaki, kus kapsast enne ei keedeta. Seega: okonomiyaki eesti moodi. Ise tegin ka need kotletid toore kapsaga. Kapsa lõikasin hästi peenikeseks.Lisasin veel sibulat ja peekonit. Väga hea sai.
1