Argitoidud

Juustutäidisega kanakotletid

Keskmine hinne: 2.92 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kanakintsulihast kotlet tuleb mahlane ja õrn. Kreemine täidis sobib kotleti sisse oivaliselt. Võid kasutada ka poest hangitud kanahakkliha või hakitud kalkunikintsuliha.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda sepikult koorik ja leota sisu kohvikoores täiesti pehmeks. Sega hakkliha hulka. Lisa vahukoor ja maitsesta soola-pipraga.

2. Hõõru toorjuust pehmeks, sega hulka riivitud parmesan. Maitsesta soolaga.

3. Vormi hakklihast u 1 cm paksused ristkülikud, tee seda veega märjaks tehtud alusel. Tõsta peale 1 sl juustutäidist ja suru hakkmass täidise ümber kokku. Vormi märja käega veidi pikliku kujuga kotletid.

4. Eemalda sepikuviiludelt koorik ja keera kotlette sepikukuubikutes. Prae mõõdukal kuumusel pannil võis igast küljest kuldpruuniks.

5. Tõsta 180-kraadisesse ahju ja küpseta 10 minutit. Serveeri aurutatud köögivilja ja/ või kartulipüreega, soovi korral kalla kotletid ja köögiviljad üle veel sulavõiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa