Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustutäidisega kanakotletid

Argitoidud

Juustutäidisega kanakotletid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kanakintsulihast kotlet tuleb mahlane ja õrn. Kreemine täidis sobib kotleti sisse oivaliselt. Võid kasutada ka poest hangitud kanahakkliha või hakitud kalkunikintsuliha.

40-60 min

Retsept
portsjonile
550 g Kana või kalkuni kintsuliha
3 tk Sepikuviil
0.5 dl Rõõsk koor 35%
4 spl Maitsestamata toorjuust
25 g Parmesani juust
Sool
Must pipar
Ürdid
1 dl Kohvikoor
PANEERIMISEKS
1 tk Muna
12 tk Sepikuviil
Praadimiseks või või õli-või segu
1. Eemalda sepikult koorik ja leota sisu kohvikoores täiesti pehmeks. Sega hakkliha hulka. Lisa vahukoor ja maitsesta soola-pipraga.

2. Hõõru toorjuust pehmeks, sega hulka riivitud parmesan. Maitsesta soolaga.

3. Vormi hakklihast u 1 cm paksused ristkülikud, tee seda veega märjaks tehtud alusel. Tõsta peale 1 sl juustutäidist ja suru hakkmass täidise ümber kokku. Vormi märja käega veidi pikliku kujuga kotletid.

4. Eemalda sepikuviiludelt koorik ja keera kotlette sepikukuubikutes. Prae mõõdukal kuumusel pannil võis igast küljest kuldpruuniks.

5. Tõsta 180-kraadisesse ahju ja küpseta 10 minutit. Serveeri aurutatud köögivilja ja/ või kartulipüreega, soovi korral kalla kotletid ja köögiviljad üle veel sulavõiga

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes