Argitoidud

Nuudlikotletid kõrvitsa ja juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Vahelduseks tavapärasele pastaroale võid valmistada nuudlitest krõbedad kotletid, saad ära kasutada ka järelejäänud keedunuudleid. Kõrvale passib värske salat.
Valmistusaeg: 40-60 min

25 minutit + 10–15 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kõrvits viiludeks, nirista peale õli ja küpseta 220-kraadises ahjus 10–15 minutit. Purusta kahvliga.

2. Keeda nuudlid al dente. Nõruta, vala üle külma veega ja jahuta. Sega hulka kõrvits, munad, riivjuust ja kodujuust.

3. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud pune. Vormi kotletid ja prae pannil õlis 6–7 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa