Argitoidud

Sõrnikud õuna ja pohlaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Klassikalised sõrnikud on saanud hapuka maitse ja mahlasuse õunast ja pohlast. Kaerakliid on jahu asemel tervislikum valik.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 30 minutit taina seismiseks + 10 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Klopi munakollased lahti ja sega kohupiimaga. Lisa suhkrud ja sool. Sega hulka kaerakliid, pohlad ja riivitud õun ning lase tainal pool tundi seista.

2. Küpseta pigem madalal kuumusel võis kuldpruuniks, paar minutit kummaltki poolt.

3. Pane 180-kraadisesse ahju ja küpseta 10 minutit. Söö marjade, moosi ja/või hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 26.okt 2015 09:14
Täpselt, õun läheb tainasse riivitult. See sai nüüd lisatud ka retsepti kirja. Aitäh täpsustajaile!
mari 23.okt 2015 15:14
Jah, ma sooviks ka õuna teemal küsida antud retspeti puhul. Kuubikud sisse? Riivituna?
Huviline 20.okt 2015 09:21
Retseptis on mainimata, mis vahes ja mis kujul õun tuleks lisada. Eeldan, et riivitult ja segatuna taignasse.
1