Argitoidud

Pajaleib

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Selle vahva retsepti sain Soomemaalt, ühelt toiduajakirjanikult Lahtis. Lubasin talle, et proovin kodus kindlasti järele, ning see krõbeda kooriku ja pehme sisuga sai maitses uskumatult hea. Ei saa jätta retsepti jagamata.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. päev
Sega kõik ained omavahel, kuivpärm kindlasti enne jahuga. Lase 12–18 tundi rätiku all kerkida.

2. päev
Tõsta jahuga ülepuistatud lauale, sõtku veel läbi ja vormi tainast pätsike. Tõsta malmpada 225 kraadi juurde ahju kuumenema, pane saiapäts sisse ja küpseta 225 kraadi juures kaane all 30 minutit, nirista peale oliiviõli ning küpseta veel ilma kaaneta 15–20 minutit või kuni sai on pealt kaunilt kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 02.nov 2015 09:15
Sisestamisel on tekkinud aps. Kuivpärmi kulub 1 teelusikas, mitte dl. Suured vabandused!
merks53 31.okt 2015 10:04
Tundub jah liiast olevat, aga vaadates kerkimise aega, siis....tuleb taigen hommikul magamistoa uksele voolates vastu :)
loogika 28.okt 2015 23:09
0,5 dl kuivpärmi? Kas pole liiga palju?
1