Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Porgandimarmelaad

Argitoidud

Porgandimarmelaad

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Seda hõrku marmelaadi tasuks teha kohe kahekordne ports. Ühe purgiga maiusta ise ja teine jäta ootele või võta koos sooja leivaga sõbra juurde külakostiks kaasa.

üle 60 min

Retsept
500 g Porgandid
2 tk Sidrun
500 g Suhkur
1. päev
Puhasta ja koori porgandid, riivi jämeda riiviga. Tõsta suurde paksupõhjalisse potti. Pese sidrunid hoolikalt, lõika neljaks ja need omakorda imeõhukesteks viiludeks, pane porgandite juurde. Lisa ka suhkur ja sega, kuni suhkur sulab. Kata kaanega ja jäta järgmise päevani seisma.

2. päev
Kuumuta marmelaad keemiseni ja lase kaane all vaikselt podiseda. Võta kaas ära ning keeda veel 20–30 minutit, aeg-ajalt segades. Tõsta steriliseeritud purkidesse.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke