Argitoidud

Porgandimarmelaad

Keskmine hinne: 2.81 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Seda hõrku marmelaadi tasuks teha kohe kahekordne ports. Ühe purgiga maiusta ise ja teine jäta ootele või võta koos sooja leivaga sõbra juurde külakostiks kaasa.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. päev
Puhasta ja koori porgandid, riivi jämeda riiviga. Tõsta suurde paksupõhjalisse potti. Pese sidrunid hoolikalt, lõika neljaks ja need omakorda imeõhukesteks viiludeks, pane porgandite juurde. Lisa ka suhkur ja sega, kuni suhkur sulab. Kata kaanega ja jäta järgmise päevani seisma.

2. päev
Kuumuta marmelaad keemiseni ja lase kaane all vaikselt podiseda. Võta kaas ära ning keeda veel 20–30 minutit, aeg-ajalt segades. Tõsta steriliseeritud purkidesse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa