Argitoidud

Õuna-jõhvika purukook mascarponega

Keskmine hinne: 3.23 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 8 portsjonit
1. Sega potis kokku õunad, jõhvikad, 1,5 dl suhkrut ja kaneel. Kuumuta keskmisel tulel segades u 20 minutit, kuni õunad on pehmed. Püreesta saumikseriga ja jahuta.

2. Klopi kausis kokku mascarpone, hapukoor, munad, 0,5 dl suhkrut ja vanillsuhkur.

3. Koogipuru valmistamiseks näpi kõik koostisained pudedaks massiks või kasuta selleks köögikombaini. Kata lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja puista sinna 3/4 purusegust. Vajuta kergelt kokku ja vala peale õuna-jõhvikapüree ning seejärel mascarponesegu. Kata ülejäänud puruga ja küpseta 200kraadises ahjus u 25 minutit.

HEA TEADA!
Argisema ja kiirkorras valmiva koogi saad, kui segad õunatükid-jõhvikad suhkru ja kaneeliga ning küpsetad kahe purukihi vahel valmis. Sellisel juhul serveeri koogitükki jäätisepalli või vanillikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa