Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Piparmündine šokolaadimaius

Argitoidud

Piparmündine šokolaadimaius

Britt Paju Magus elu. Tervislikumalt!
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Piparmündi ja roseepipra mõjul kergelt suud õhetama panev maius sobib peolauale magusaks suupisteks imehästi.

üle 60 min

20 minutit + umbes 1 tund tahenemiseks

Retsept
portsjonile
1 dl Kookospiim
1 peotäis Värsked piparmündilehed
300 g 70% tume šokolaad
1 spl Kookosõli
1 spl Mesi
2 tl Roseepipra terad
10 tk Hakitud pehmed kuivatatud ploomid
50 g India pähklid
50 g Kookoshelbed
1. Kuumuta kookospiim, lisa piparmündilehed ja lase 5 minutit tõmmata. Kurna.

2. Murra šokolaad tükkideks, lisa soe kookospiim, kookosõli ja mesi ning sulata potis nõrgal kuumusel segades ühtlaseks.

3. Lisa vedelale šokolaadisegule ülejäänud komponendid, sega läbi ja aja segu küpsetuspaberiga kaetud keeksivormis korralikult laiali. Pane külmkappi vähemalt tunniks tahenema. Lõika jahtunud maius väikesteks viiludeks ja serveeri.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes