Argitoidud

Piparmündine šokolaadimaius

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Magus elu. Tervislikumalt! Autor: Britt Paju
Piparmündi ja roseepipra mõjul kergelt suud õhetama panev maius sobib peolauale magusaks suupisteks imehästi.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + umbes 1 tund tahenemiseks

Kogus: 10 portsjonit
1. Kuumuta kookospiim, lisa piparmündilehed ja lase 5 minutit tõmmata. Kurna.

2. Murra šokolaad tükkideks, lisa soe kookospiim, kookosõli ja mesi ning sulata potis nõrgal kuumusel segades ühtlaseks.

3. Lisa vedelale šokolaadisegule ülejäänud komponendid, sega läbi ja aja segu küpsetuspaberiga kaetud keeksivormis korralikult laiali. Pane külmkappi vähemalt tunniks tahenema. Lõika jahtunud maius väikesteks viiludeks ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa