Argitoidud

Kookose-kirsivorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Magus elu. Tervislikumalt! Autor: Britt Paju
Marjavorm, mis meenutab oma olemuselt kuulsat Prantsuse magustoitu clafoutis’d, kuid ei sisalda ei nisujahu ega piima. Kirss ja kookos sobivad kokku imehästi, võid aga lisada teisigi suvemarju.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Määri küpsetusvormid kookosrasvaga ja puista üle mõne supilusikatäie roosuhkruga. Klopi munad roosuhkruga, sega hulka vanilliekstrakt, kookospiim ja riisijahu.

2. Jaga tainas madalamatesse, 10 cm läbimõõduga vormidesse ja pane igasse vormi võrdselt kirsse. Puista kõige peale kookoshelbeid ja küpseta 200 kraadi juures 20–30 minutit.

3. Kui soovid valmistada magustoitu suures ahjuvormis, pikenda küpsetusaega 10–15 minutit. Magustoit peab jääma seest tahe, kuid mitte kuiv. Serveeri külma vahustatud kookospiimaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa